CATERING & ETEN

^

Soepketel

Chafing-dish + brandpasta

Bakplaat

12.00
Soepketel met een inhoud van 10 liter.

 

13.50

Wordt geleverd met gastronoombak

15.00

 

Buffet 1-5

Buffet 6-10

Tapas- kaas- hapjesbuffet

Buffet 1  € 8,60

 

Rundvleessalade

Verse fruitsalade

Rauwkostsalades

 

 

Buffet 2  € 10,15

 

Rundvleessalade

Pastasalade

Kipsalade

Rauwkostsalades

Aardappelsalade

 

 

Buffet 3  € 12,35

 

Als buffet 2 maar met dubbele hoeveelheid warm

(minimaal 2 *warme componenten)

 

 

Buffet 4  € 13,00

 

Rundvleessalade

Kip-notensalade

Rauwkostsalades

Verse fruitsalades

Aardappelsalade

Pastasalade

Rauwe ham/meloen

 

 

Buffet 5  € 17,10

 

Rundvleessalade

 

Kip-rijstsalade

Kip-notensalades

Rauwkostsalades

Verse fruitsalade

Aardappelsalade

Pastasalade

Rauwe ham/meloen

 

 

Sausjes

Kruidenboter

Div. broodsoorten

 

 

 

 

Verse fruitsalade

Fricandeau

Hamrol

Rosbief

Gevuld ei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fricandeau

Rosbief

Hamrol

Gevuld ei

Krab-gar..salade

Gerookte forel

Makreel

 

 

 

 

Fricandeau

Rosbief

Hamrol

Gevuld ei

Garnalen

Gerookte forel

Gerookte zalm

Gerookte paling

Nieuwe haring

 

 

*Warm component

 

 

 

 

 

 

Sausjes

Kruidenboter

Div. broodsoorten

*Warm component

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe haring

Gepocheerde zalm

Sausjes

Kruidenboter

Div. broodsoorten

 

Warm component

 

 

 

 

Rode zalm

Tonijnsalade

Kaasplateau

Sausjes

Kruidenboter

Div. broodsoorten

 

*Warm component

 

*U heeft de keuze uit de volgende warme componenten:

 

BOURGONDISCHE VLEESSCHOTEL:

Stukjes rundvlees met champignons en ui in een rode wijnsaus

 

SATÉHSCHOTEL:

Gemarineerde stukjes varkenshaas in satehsaus

 

KIPSATÉHSCHOTEL:

Gemarineerde stukjes kipfilet in satehsaus

 

VARKENSHAASSCHOTEL:

Stukjes varkenshaas in een champignonroomsaus.

 

PARTYBALLETJES:

Kleine gehaktballetjes in een pikante zoetzure saus.

 

KIP-ORIËNTAL:

 Stukjes kipfilet met champignons,ananas en ui in een pangangsaus.

 

BEENHAM:

 Warme plakjes beenham met cumberlandsaus of honing-mosterdsaus.

 

VISPOTJE:

Tongrolletjes of zalmfilet in een romige dillesaus.

 

Uit te breiden met:

Gegratineerde aardappelschotel       € 1,30 p.p.

Rijst                                                   € 0,65 p.p.

 

Vanaf 30 personen heeft u de keuze uit 2 warme componenten.

 

Buffetten zijn vanaf 15 personen en vanaf 20 personen is dit inclusief servies, bestek en afwas.

 

Bovenstaande buffetten zijn niet maaltijdvervangend.

Hiervoor raden wij u buffetten 6 t/m 10 aan.

 

PRIJSLIJST 2018

PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF 6% BTW

Buffet 6 € 11,20

 

Rundvleessalade

Verse Fruitsalade

Rauwkostsalade

 

 

Buffet 7  € 12,40

 

Rundvleessalade

Verse fruitsalade

Kipsalade

Rauwkostsalades

Pastasalade

 

 

Buffet 8 € 14,85

 

Als buffet 7 maar met dubbele hoeveelheid warm

(minimaal 2 *warme componenten)

 

 

Buffet 9  € 16,30

 

Rundvleessalade

 

Kip- notensalade

Rauwkostsalades

Verse fruitsalade

Aardappelsalade

Pastasalade

Rauwe ham/meloen

 

 

Buffet 10  € 20,95

 

Rundvleessalade

Kip-rijstsalade

Kip-notensalade

Rauwkostsalades

Verse fruitsalade

Aardappelsalade

Pastasalade

Rauwe ham/meloen

 

 

 

Sausjes

Kruidenboter

Div. broodsoorten

 

 

 

 

Aardappelsalade

Gevuld ei

Fricandeau

Hamrol

Rosbief

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fricandeau

Rosbief

Hamrol

Gevuld ei

Krabstaafjes

Krab-garnalensalade

Gerookte forel

 

 

 

 

 

Fricandeau

Rosbief

Hamrol

Garnalen

Gerookte forel

Gerookte zalm

Gerookte paling

Nieuwe haring

 

 

 

*Warm component

 

 

 

 

 

 

Sausjes

Kruidenboter

Div. broodsoorten

 

*Warm component

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Makreel

Nieuwe haring

Gepocheerde zalm

Sausjes

Kruidenboter

Div. broodsoorten

 

*Warm component

 

 

 

 

Rode zalm

Tonijnsalade

Kaasplateau

Gevuld ei

Sausjes

Kruidenboter

 Div. broodsoorten

*Warm component

 

*U heeft de keuze uit de volgende warme componenten:

 

BOURGONDISCHE VLEESSCHOTEL:

Stukjes rundvlees met champignons en ui in een rode wijnsaus

 

SATÉHSCHOTEL:

Gemarineerde stukjes varkenshaas in satehsaus

 

KIPSATÉHSCHOTEL:

Gemarineerde stukjes kipfilet in satehsaus

 

VARKENSHAASSCHOTEL:

Stukjes varkenshaas in een champignonroomsaus.

 

PARTYBALLETJES:

Kleine gehaktballetjes in een pikante zoetzure saus.

 

KIP-ORIËNTAL:

Stukjes kipfilet met champignons,ananas en ui in een pangangsaus.

 

BEENHAM:

Warme plakjes beenham met cumberlandsaus of honing-mosterdsaus.

 

VISPOTJE:

Tongrolletjes of zalmfilet in een romige dillesaus.

 

Uit te breiden met:

Gegratineerde aardappelschotel     €1,30 p.p.

Rijst                                                  €0,65 p.p.

 

Vanaf 20 personen heeft u de keuze uit 2 warme componenten.

 

Buffetten zijn vanaf 15 personen en dit is inclusief servies, bestek en afwas.

 

Bovenstaande buffetten zijn maaltijdvervangend!

 

PRIJSLIJST 2018

PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF 6% BTW

Prijs p.p. €13,90

 

Bestaande uit:

Ger. Paling, nieuwe haring, ger. forel, tonijn en scampis gebakken in knoflook/kruidenolie

Div. gevulde olijven, gevulde pepers, gevulde champignons, gevulde tomaatjes.

Seranoham met meloen

Diverze internationale kazen

Kruidenboter, tapenades en pesto.

Diverse broodsoorten: breekbrood,foccatio, gourmet bruin, gourmet wit, gourmet corsica

 

 

 

Uitbreiding warme gerechten                       Prijs p.p. € 7,55

Pittige borrelsticks

Gehaktballetjes in pikante saus

Stukjes kipfilet met champignons in pangangsaus

Stukjes rundvlees met champignon en spaanse peper

Gebakken paddestoelen in kruidenboter

 

 

 

Buffetten zijn vanaf 15 personen en dit is inclusief servies, bestek en afwas.

Inclusief warme uitbreiding:

Vanaf 10 personen

Vanaf 15 personen

Vanaf 20 personen

Vanaf 25 personen

 

 

PRIJSLIJST 2018         PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF 6% BTW

2 gerechten

3 gerechten

4 gerechten

5 gerechten

Openingstijden

Folder

Contact Info

Feestje Compleet

WIJNHUIS GENNEP

John van de Kamp

Spoorstraat 147

6591 GT GENNEP

E. info@feestjecompleet.nl

Contact