12.00
Soepketel met een inhoud van 10 liter.
13.50
Wordt geleverd met gastronoombak
15.00
Buffet 1-5
Buffet 6-10
Buffet 1 € 8,60
Rundvleessalade
Verse fruitsalade
Rauwkostsalades
Buffet 2 € 10,15
Rundvleessalade
Pastasalade
Kipsalade
Rauwkostsalades
Aardappelsalade
Buffet 3 € 12,35
Als buffet 2 maar met dubbele hoeveelheid warm
(minimaal 2 *warme componenten)
Buffet 4 € 13,00
Rundvleessalade
Kip-notensalade
Rauwkostsalades
Verse fruitsalades
Aardappelsalade
Pastasalade
Rauwe ham/meloen
Buffet 5 € 17,10
Rundvleessalade
Kip-rijstsalade
Kip-notensalades
Rauwkostsalades
Verse fruitsalade
Aardappelsalade
Pastasalade
Rauwe ham/meloen
Sausjes
Kruidenboter
Div. broodsoorten
Verse fruitsalade
Fricandeau
Hamrol
Rosbief
Gevuld ei
Fricandeau
Rosbief
Hamrol
Gevuld ei
Krab-gar..salade
Gerookte forel
Makreel
Fricandeau
Rosbief
Hamrol
Gevuld ei
Garnalen
Gerookte forel
Gerookte zalm
Gerookte paling
Nieuwe haring
*Warm component
Sausjes
Kruidenboter
Div. broodsoorten
*Warm component
Nieuwe haring
Gepocheerde zalm
Sausjes
Kruidenboter
Div. broodsoorten
Warm component
Rode zalm
Tonijnsalade
Kaasplateau
Sausjes
Kruidenboter
Div. broodsoorten
*Warm component
*U heeft de keuze uit de volgende warme componenten:
BOURGONDISCHE VLEESSCHOTEL:
Stukjes rundvlees met champignons en ui in een rode wijnsaus
SATÉHSCHOTEL:
Gemarineerde stukjes varkenshaas in satehsaus
KIPSATÉHSCHOTEL:
Gemarineerde stukjes kipfilet in satehsaus
VARKENSHAASSCHOTEL:
Stukjes varkenshaas in een champignonroomsaus.
PARTYBALLETJES:
Kleine gehaktballetjes in een pikante zoetzure saus.
KIP-ORIËNTAL:
Stukjes kipfilet met champignons,ananas en ui in een pangangsaus.
BEENHAM:
Warme plakjes beenham met cumberlandsaus of honing-mosterdsaus.
VISPOTJE:
Tongrolletjes of zalmfilet in een romige dillesaus.
Uit te breiden met:
Gegratineerde aardappelschotel € 1,30 p.p.
Rijst € 0,65 p.p.
Vanaf 30 personen heeft u de keuze uit 2 warme componenten.
Buffetten zijn vanaf 15 personen en vanaf 20 personen is dit inclusief servies, bestek en afwas.
Bovenstaande buffetten zijn niet maaltijdvervangend.
Hiervoor raden wij u buffetten 6 t/m 10 aan.
PRIJSLIJST 2018
PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF 6% BTW
Buffet 6 € 11,20
Rundvleessalade
Verse Fruitsalade
Rauwkostsalade
Buffet 7 € 12,40
Rundvleessalade
Verse fruitsalade
Kipsalade
Rauwkostsalades
Pastasalade
Buffet 8 € 14,85
Als buffet 7 maar met dubbele hoeveelheid warm
(minimaal 2 *warme componenten)
Buffet 9 € 16,30
Rundvleessalade
Kip- notensalade
Rauwkostsalades
Verse fruitsalade
Aardappelsalade
Pastasalade
Rauwe ham/meloen
Buffet 10 € 20,95
Rundvleessalade
Kip-rijstsalade
Kip-notensalade
Rauwkostsalades
Verse fruitsalade
Aardappelsalade
Pastasalade
Rauwe ham/meloen
Sausjes
Kruidenboter
Div. broodsoorten
Aardappelsalade
Gevuld ei
Fricandeau
Hamrol
Rosbief
Fricandeau
Rosbief
Hamrol
Gevuld ei
Krabstaafjes
Krab-garnalensalade
Gerookte forel
Fricandeau
Rosbief
Hamrol
Garnalen
Gerookte forel
Gerookte zalm
Gerookte paling
Nieuwe haring
*Warm component
Sausjes
Kruidenboter
Div. broodsoorten
*Warm component
Makreel
Nieuwe haring
Gepocheerde zalm
Sausjes
Kruidenboter
Div. broodsoorten
*Warm component
Rode zalm
Tonijnsalade
Kaasplateau
Gevuld ei
Sausjes
Kruidenboter
Div. broodsoorten
*Warm component
*U heeft de keuze uit de volgende warme componenten:
BOURGONDISCHE VLEESSCHOTEL:
Stukjes rundvlees met champignons en ui in een rode wijnsaus
SATÉHSCHOTEL:
Gemarineerde stukjes varkenshaas in satehsaus
KIPSATÉHSCHOTEL:
Gemarineerde stukjes kipfilet in satehsaus
VARKENSHAASSCHOTEL:
Stukjes varkenshaas in een champignonroomsaus.
PARTYBALLETJES:
Kleine gehaktballetjes in een pikante zoetzure saus.
KIP-ORIËNTAL:
Stukjes kipfilet met champignons,ananas en ui in een pangangsaus.
BEENHAM:
Warme plakjes beenham met cumberlandsaus of honing-mosterdsaus.
VISPOTJE:
Tongrolletjes of zalmfilet in een romige dillesaus.
Uit te breiden met:
Gegratineerde aardappelschotel €1,30 p.p.
Rijst €0,65 p.p.
Vanaf 20 personen heeft u de keuze uit 2 warme componenten.
Buffetten zijn vanaf 15 personen en dit is inclusief servies, bestek en afwas.
Bovenstaande buffetten zijn maaltijdvervangend!
PRIJSLIJST 2018
PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF 6% BTW
Prijs p.p. €13,90
Bestaande uit:
Ger. Paling, nieuwe haring, ger. forel, tonijn en scampis gebakken in knoflook/kruidenolie
Div. gevulde olijven, gevulde pepers, gevulde champignons, gevulde tomaatjes.
Seranoham met meloen
Diverze internationale kazen
Kruidenboter, tapenades en pesto.
Diverse broodsoorten: breekbrood,foccatio, gourmet bruin, gourmet wit, gourmet corsica
Uitbreiding warme gerechten Prijs p.p. € 7,55
Pittige borrelsticks
Gehaktballetjes in pikante saus
Stukjes kipfilet met champignons in pangangsaus
Stukjes rundvlees met champignon en spaanse peper
Gebakken paddestoelen in kruidenboter
Buffetten zijn vanaf 15 personen en dit is inclusief servies, bestek en afwas.
Inclusief warme uitbreiding:
Vanaf 10 personen
Vanaf 15 personen
Vanaf 20 personen
Vanaf 25 personen
PRIJSLIJST 2018 PRIJZEN ZIJN EXCLUSIEF 6% BTW
2 gerechten
3 gerechten
4 gerechten
5 gerechten
0485 511638